به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از العهد، دولت صنعا می گوید کشورهای عضو ائتلاف متجاوز سعودی در حال سرقت ثروت نفتی یمن هستند که ۸۰ درصد مردم را پوشش می دهد. بودجه کشور
دولت صنعا تأیید کرد که ائتلاف متجاوز سعودی تقریباً ماهانه میلیونها بشکه نفت توسط کشتیهای غولپیکری که به بنادر یمن میرسند، میفروشد که در وبسایتهای بینالمللی نظارت دریایی مشاهده میشود و بیش از ۱۲ میلیون بشکه نفت یمن را از سال ۲۰۱۹ میفروشد. ابتدای امسال ۲۰۲۲. ژوئن گذشته به سرقت رفت.
عصام التوکل، سخنگوی شرکت دولتی نفت صنعا می گوید: یمن به عنوان یک کشور تولیدکننده نفت، مانند سایر کشورهایی که ثروت نفتی ندارند، آسیب دیده است، زیرا این کشور از درآمدهای نفت خامی که در بانک ملی سپرده می شود، بی بهره است. بانک عربستان سعودی
وی با تاکید بر اینکه ائتلاف به رهبری آمریکا مسئول بحران نفت یمن است، ادامه داد: ما کشور تولیدکننده نفت هستیم در حالی که به عنوان کشورهایی که ثروت نفتی نداریم آسیب می بینیم.
متوکل با بیان اینکه کشتی ای وجود ندارد که در آتش بس کنونی توسط ائتلاف متجاوز توقیف نشده باشد، تاکید کرد: زمانی که قیمت بنزین در زمان شیوع کرونا کاهش یافت، بیش از ۱۵ هزار کشتی یمنی توقیف شد.
المتوکل با اشاره به اینکه ائتلاف نمیخواهد پالایشگاههای صفر فعالیت کنند، گفت: در صورت بهرهبرداری از این پالایشگاهها، بحران نفت یمن کاهش مییابد و هرگونه تمدید آتشبس بر جنبه اقتصادی متمرکز خواهد شد.
ائتلاف متجاوز سعودی از ۱۵ فروردین ۱۳۹۳ یمن را با چراغ سبز آمریکا هدف قرار داده است اما در این هفت سال با مقاومت مردم یمن نتوانسته به هیچ یک از اهداف تجاوزکارانه خود دست یابد و در نتیجه او مجبور شد از ماه رمضان گذشته آتش بس بپذیرد، هرچند در بسیاری از موارد آن را نقض کرده است.
انتهای پیام/
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
این مقاله را به صفحه اول پیشنهاد دهید