به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، مهدی چمران شهردار تهران امروز در صحن شهرداری با اشاره به سالروز شهادت شهید چمران اظهار داشت: امیدوارم خداوند به ما توفیق دهد تا ما راه شهدا را ادامه می دهیم.»
وی افزود: مطالبه مقام معظم رهبری تربیت دانش آموزانی در سطح شهید چمران است.
چمران گفت: اول تیرماه سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی است و این روز را به همه دست اندرکاران این سازمان تبریک می گویم.
وی افزود: هنوز نتوانسته ایم در کشور در راستای تبلیغات اسلامی کار درستی انجام دهیم و واقعیت اسلام را به خوبی برای مردم تبیین کنیم و امیدواریم سازمان تبلیغات اسلامی در این زمینه موفق تر باشد. “
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت امنیتی تهران در برابر زلزله، گفت: امروز سال زلزله بزرگ منجیل است، این زمین لرزه در شهرهای مختلف اثرات زیادی بر جای گذاشته است.
وی تاکید کرد: تهران از نظر زلزله وضعیت خوبی ندارد، آنچه می سازیم باید مقاوم باشد و ساخت سازه های مقاوم وظیفه همه ماست نه یک اداره یا سازمان.
وی افزود: متأسفانه ساختمان های زیادی را می بینیم که قبل از ساخت و ساز فرو می ریزند و برخی فکر می کنند ساختن اسکلت کافی است.
چمران تاکید کرد: وظیفه انسانی، اسلامی و ملی ما این نیست که توان و امکانات مالی کشورمان را صرف ایجاد ظاهری زیبا کنیم، بلکه ساختمان ها باید درست و منطقی ساخته شوند. ساختمان متروپلیس به دلیل رعایت نکردن قوانین ساختمانی فروریخت و عواقب وخیم آن را دیدیم.
انتهای پیام/
می توانید این پست را ویرایش کنید
این را به صفحه اول پیشنهاد دهید