به گزارش خبرگزاری فارس از بشرویه، محمدحسین خسروی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی امروز در بازدید از پروژه های نیمه تمام ورزشی در حال ساخت این شهرستان اظهار داشت: تکمیل شنای سرپوشیده. استخر و فوتبال مصنوعی چمن از جمله پروژه های ورزشی مهم و اولویت دار بشرو است.
وی افزود: عملیات اجرایی احداث استخر سرپوشیده شهرستان بشرویه از سال ۱۳۸۵ با زیربنای یک هزار و ۴۵۰ متر مربع در مجموعه ورزشی آزادی این شهرستان آغاز شد.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: استخر سرپوشیده بشرویه با هزینه ای بالغ بر ۳۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل آن به بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد. ب
برج نور چمن مصنوعی مجموعه ورزشی آزادی بشرویه نورپردازی می شود
خسروی به پروژه نیمه تمام چمن مصنوعی مجموعه ورزشی آزادی بشرویه اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه از نوع مینی چمن فوتسال است که ساخت آن در سال ۱۳۹۵ به زمین خورد.
وی گفت: چمن مصنوعی ورزشگاه آزادی بشرویه به مساحت ۸۰۰ متر مربع و ظرفیت ۴۰۰ تماشاگر دارد و ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی تصریح کرد: میران کرد برای چمن مصنوعی ورزشگاه ۶ میلیارد و ۵۶۷ میلیون ریال هزینه کرد و برای تکمیل آن ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
خسروی تاکید کرد: نبود برج نور، نبود سرویس بهداشتی، نبود رختکن، نیاز به آب و برق از جمله مشکلات پروژه چمن مصنوعی ورزشگاه آزادی بشرویه است.
انتهای پیام/۶۹۰۱۴
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
این مقاله را به صفحه اول پیشنهاد دهید